SCHALKHAAR- Ze bestaan 10 jaar en hebben vanaf maandag 4 maart een prachtige nieuwe visverkoopwagen. Bert en Maria Blokhuis zijn een begrip in Deventer en omgeving. Met hun rijdende onderneming Vishandel Fish Bert Blokhuis staan zij onder andere in Borgele (woensdag) en Schalkhaar (donderdag).

“We zijn heel trots op onze nieuwe verkoopwagen”, vertelt Maria enthousiast. “Ons voertuig is helemaal op maat gemaakt en dit heeft 1,5 jaar geduurd. Hij is niet alleen groter dan onze vorige wagen, maar ook helemaal van deze tijd. Zo hebben we ledverlichting wat mooier oogt voor onze vitrine. Daarnaast hebben we de nieuwste koeling en visbakoven, waardoor we nog betere kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten”, aldus de eigenaresse. De vernieuwde visverkoopwagen zorgt er ook voor dat er naast de visproducten, ook friet verkocht kan worden. Een hele mooie aanvulling op het assortiment! Dat zowel Maria als Bert liefde en passie voelen voor hun vak blijkt uit hun jarenlange ervaring in de vishandel.

Bert wordt helemaal blij van het fileren van vis, waarmee hij ruime ervaring heeft opgedaan tijdens zijn werk bij een visgroothandel in Spakenburg, waar zij beiden woonachtig zijn. Maria loopt warm voor de inrichting van de vitrine en het helpen van klanten.
“Onze klanten zijn ons trouw. We hebben kleine kinderen groot zien worden, die nu met hun eerste vriendinnetje een visje komen halen. Dat beschouw ik als bijzonder”.

Vorig artikelChristenUnie blij met komst van Reshare naar Deventer
Volgend artikelBekijk vacatures in Deventer op vacatures Deventer Facebook