Opening vrijdag 12 april
COLMSCHATE – Er wordt momenteel al hard gewerkt aan de gloednieuwe keurslagerij van Rene en Astrid Dalhuisen, onder de toekomstige Action in winkelcentrum Colmschate. Leidingen worden gelegd, een vloer wordt gemaakt en een prachtig interieur begint langzaam vaste vorm aan te nemen.

Na 17 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de Vijfhoek werd steeds duidelijker dat het pand te klein werd, de zaak groeide uit het jasje. Na meerdere opties te hebben overwogen viel hun oog op het, toen nog te bouwen, pand in Winkelcentrum Colmschate.

Astrid Dalhuisen: “We zijn echt blij. We vinden het leuk om naar de Flora te verhuizen. Het is ook wel spannend, maar het is een leuke, nieuwe uitdaging. We spreken veel met mensen natuurlijk en het is goed te horen dat er zoveel aangeven gewoon klant bij ons te blijven. We zullen ze daarin zeker niet teleurstellen, want we krijgen echt een prachtige zaak. Het wordt een warme en gezellige winkel, met hetzelfde team en de producten en service zoals men al van ons gewend is.”

In de winkel krijgen René en Astrid meer mogelijkheden om het assortiment ruimer te laten zien. Ook komt er meer ruimte voor het aanbod van maaltijden, waarnaar volgens de slager steeds meer vraag is. Open huis. De winkel opent op vrijdag 12 april, maar een dag ervoor is iedereen van 16.00 – 21.00 uur van harte welkom in de nieuwe winkel. Het volledige team is dan aanwezig en men laat u, onder het genot van een hapje en drankje, graag de nieuwe zaak zien.

Vorig artikel“Deventer kan de hoofdstad van De Nieuwe Hanze worden” Harry Webers vertelt
Volgend artikelMan aangehouden voor belaging schrijver/columnist