DEVENTER – President Michel Schuil van Lionsclub Deventer IJsselvallei heeft een cheque van 1500 euro uitgereikt aan stichting ‘met zeilschip de Tukker’. Dit bedrag wordt ingezet voor de zeiltocht die een groep jongeren in april maakt naar Engeland. De groep jongeren leert volgens de ‘Tukker formule’ samenwerken en zal ook daarna begeleid worden door Raster in Deventer.

Ook bestuurslid Ruben Brinkman van de Kledingbank Deventer kreeg een cheque. Hij mag de ontvangen 750 euro gebruiken voor de aanschaf van ondergoed en sokken. De kledingbanken in Nederland ontvangen graag schoon en onbeschadigde kleding voor hun cliënten, maar ondergoed wordt om begrijpelijke redenen nieuw gekocht.

Het uitgereikte geld is door de Lions vorig jaar bij elkaar gebracht met diverse acties.

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Underdog
Volgend artikelWat is er dit weekend te doen in Deventer