Fout Feest in Café de Waagschaal
Op zaterdag 16 maart is er weer het Foute Feest in Café de Waagschaal te Deventer. Een altijd gezellige avond vol met FOUTE (maar oh zo herkenbare) muziek en gasten met FOUTE kleding (niet verplicht). Voor de persoon die het foutst gekleed is, ligt er een hele leuke prijs klaar. Tip: Rood/Geel. De muziek wordt verzorgd door DJ Lady Soeljee.

Doe wel gemakkelijke schoenen aan, want er wordt veel gedanst en gefeest. En wees op tijd, want het is altijd zo vol. Aanvang 20.30 uur.

Deventer, Stad van de IJssel
Maak een reis door de tijd in Museum De Waag en beleef de rijke historie van één van de oudste steden van Nederland. De tentoonstelling Deventer, Stad van de IJssel biedt een overzicht van belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van de stad. De IJssel is bepalend voor het aanzicht van Deventer. Daarom staat deze ook centraal in Museum De Waag.

17 maart t/m 29 september. Museum De Waag. Dinsdag t/m zondag 11 – 17 uur. Entree: € 9,-, 13 t/m 18 jr. € 2,50, t/m 12 jr. gratis.

17 maart in het Burgerweeshuis

Kabaka Pyramid + The Koalaz. Burgerweeshuis, 20.00 uur entree: € 24,-

Fascinatie
Het Platform Deventer Kunstenaars organiseert een grote expositie in de Bergkerk in Deventer. Het Platform Deventer Kunstenaars is een vereniging voor professioneel werkende beeldend kunstenaars in Deventer en omgeving. Het thema van de expositie is Fascinatie. Vierendertig kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werken gemaakt over een gedeelde fascinatie.

T/m 31 maart. Bergkerk, dinsdag t/m zondag 11 – 17 uur. Entree: gratis.

Smeltfeest op 17 maart in de Scheg
Sport- en Belevingscentrum De Scheg, Piet van Donkplein 1, 10:00 uur. Entree: zie website. Smeltfeest langlaufen en schaatsen. Het schaatsseizoen zit er alweer bijna op. Maar de schaatsen mogen niet in het vet vóór we het seizoen samen hebben afgesloten! Want wij hebben nog meer winterse gezelligheid voor jullie in petto! Op 17 maart waan je je in de Alpen op de ijsbaan van De Scheg. Tot zover bekend werd er nog niet eerder gelanglaufd op een Nederlandse ijsbaan, uniek dus! Dit alles komt tot stand door een samenwerking met DSC Diepenveen Nordic Sports. Voor de ski’s en stokken wordt gezorgd. Sterker nog, deze zijn bij je entree inbegrepen! www.sportbedrijfdeventer.nl

Vorig artikelLions steunen projecten De Tukker en Kledingbank
Volgend artikelFout Feest in Café de Waagschaal