DEVENTER – Op zondag 31 maart van 14-16 uur houdt Drijvers Tennisclub (Platvoetsdijk 2, Deventer) een Open Dag. Heb je nog nooit getennist en wil je toch eens weten hoe het is om deze sport te beoefenen, kom dan in sportkleren naar het tennispark. Door clubtrainer Erik Annega wordt een gratis Turbo Tennis Training gegeven. Gegarandeerd dat je na afloop van deze training enthousiast bent over de sport tennis, het spelen van een wedstrijd en het tennispark. De training is zowel voor beginners als voor gevorderden, ouder dan 18 jaar. Leenrackets en ballen zijn aanwezig. Ben je jonger dan 18 jaar en wil je een gratis proeftraining op een doordeweekse dag, neem dan contact op met Erik Annega (trainer@drijverstc.nl).

Voor meer informatie: zie www.drijverstc.nl.

Vorig artikelHypotheek advies op maat bij Leonard Advies
Volgend artikelZeepert Verhulst doet Twente winnen