DEVENTER – FC Twente heeft Go Ahead Eagles op grote achterstand gezet in de strijd om het kampioenschap van de eerste divisie. Door een blunder van keeper Verhulst won de koploper uit Enschede de Overijsselse derby in Deventer (1-2) en vergrootte de voorsprong met de nummer drie naar liefst 15 punten. In de 2e helft was GA Eagles de aanvallende ploeg maar wist daar geen gebruik van te maken. In de 71e minuut scoorde Verheydt de 1-1 en ging Twente in de defensieve rol. Door de uittrap van de Twente keeper kon Aitor Cantalapiedra vanuit een onmogelijke hoek op doel schieten. Wanneer Verhulst niet aan de bal had gezeten was deze voorlangs gegaan. Het werd 1-2 en daar bleeft het bij.

Vorig artikelMaak Kennis met Tennis bij Drijver’s Tennisclub
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom