DEVENTER – Op zaterdag 23 maart slaan McDonald’s restaurants uit Deventer samen de handen ineen tijdens de Landelijke Opschoondag.

De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan tegen zwerfafval. Alle McDonald’s restaurants in de regio Deventer hebben zich aangesloten en organiseren daarom allen op 23 maart een opschoonactie. Door op deze dag samen met de buurt in actie te komen, vragen zij in de hele regio extra aandacht voor zwerfafval.

Franchisenemer Henk Koning uit de regio laat in een reactie weten: ,,Onze medewerkers doen er iedere dag al alles aan om zwerfafval te verminderen. Zij ruimen meerdere keren per dag de omgeving op. Niet alleen het McDonald’s terrein, ook de omgeving ruim buiten onze restaurants wordt meegenomen. Op zaterdag 23 maart komen wij samen met de buurt nog eens extra in actie, om te laten zien dat een schone opgeruimde omgeving een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We nodigen iedereen die mee wil helpen van harte uit om deel te nemen, zo gaan we met zijn allen de strijd aan tegen zwerfafval!”

Vorig artikelWorkshop voor vrouwen in behandelingstraject tegen kanker
Volgend artikelDe Viking krijgt een nieuwe naam