LETTELE – In Lettele start binnenkort de verkoop van vijf rijwoningen, in de tweede fase van het project Kapelweide. Op 20 maart a.s. gaan de woningen in de verkoop via Plaatselijk Belang Lettele. Inschrijven voor een woning kan via Thoma Post of Getreuer Makelaars tot uiterlijk 3 april.

Aan de Bathmenseweg in Lettele wordt de tweede fase van dit project gerealiseerd. Inmiddels zijn er al 14 woningen gebouwd en is de openbare ruimte ingericht. Nu volgt de laatste fase van het project, met 5 rijwoningen type XL.

De verkoopprijzen van de woningen starten vanaf € 180.000 v.o.n.. Voor dat bedrag bent u verzekerd van een schitterende woning op een fijne plek. De kavels variëren in grootte van 110 tot 225 m2.

De inrichting van de woning is ruim en prettig. Door de schuifpui naar de tuin profiteert u volop van de inval van daglicht. De woning wordt opgeleverd met toilet en badkamer. De ingerichte badkamer bevindt zich op de eerste verdieping, net als 2 slaapkamers en een hobbykamer. Fietsen en tuingereedschap krijgen een plekje in de buitenberging.

Heeft u interesse in een woning en wilt u meer informatie? Of wilt u zich direct inschrijven? Neem dan contact op met verkoopmakelaars Thoma Post ( 0570 600 207) of Getreuer Makelaars (0570-516061) in Deventer.

Vorig artikelKledingbeurs voor volwassenen in Bathmen
Volgend artikel“Ontmoeten in eigen dorp”. Komt u ook?