BATHMEN – Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart wordt de voorjaar/zomerkledingbeurs voor volwassenen in Cultuurhuus Braakhekke gehouden. Er kan kleding (maximaal 20 stuks) worden ingebracht op vrijdag 29 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 20.00 uur. De ingebrachte kleding dient schoon en heel te zijn. Tijdens het inleveren kan er ook al gekocht worden. Zaterdag 30 maart is de verkoop van 09.30 uur tot 12.00 uur. Kleding die niet verkocht wordt kan door de eigenaar weer worden opgehaald. De eigenaar krijgt 75% van de opbrengst en de verkochte kleding en de andere 25% komt ten goede aan stichting Klimbimbeurzen. Nier afgehaalde kleding gaat naar een goed doel.

Vorig artikelStadsgarderobe Deventer na de zomer open
Volgend artikelNieuwbouwwoningen Kapelweide Lettele door Nikkels