DEVENTER – Het bestuur van de VVV Deventer heeft in overleg  met de leden van de VVV Deventer, de huidige directie en  medewerkers van de VVV Deventer, en met instemming van de gemeente Deventer, besloten tot de oprichting van twee nieuwe organisaties:

  • Stichting Deventer Marketing
  • Stichting dEVENTer.

De twee nieuwe organisaties komen per 1 juli 2019 in de plaats van de huidige Vereniging VVV Deventer. Nieuwe directie leden zijn, Carlijn Leenders, Anjo de Bont en Erik-Jan Post

Het merk ‘VVV’ is onderdeel van de nieuwe Stichting Deventer Marketing, en de functie en naam ‘VVV Winkel Deventer’ blijven dan ook onveranderd.

Mede in verband met het komende pensioen (oktober 2019) van de huidige directeur van de VVV Deventer, Hein te Riele,  zijn de managementteams voor de beide nieuwe stichtingen ingevuld. Het bestuur van de VVV Deventer is verheugd nu al de invulling van deze beide teams bekend te kunnen maken, met het oog op een dynamische en ondernemende start van de beide nieuwe organisaties.

Voor de Stichting Deventer Marketing, die met name is belast met het nieuwe merk …inDeventer!, is Carlijn Leenders benoemd tot directeur-bestuurder. Carlijn Leenders werkt al geruime tijd als adviseur voor de VVV Deventer, en zal per 1 juli 2019 voor 28 uur per week in dienst treden. Zij zal met  huidige medewerkers van de VVV Deventer en een nog aan te stellen tweede city-marketeer, het nieuwe merk – Deventer lokaal, regionaal, landelijk en internationaal nog meer gaan promoten.

Er worden momenteel kandidaten benaderd  om zitting te nemen in de nieuwe Raad van Toezicht van de Stichting Deventer Marketing.

Voor de Stichting dEVENTer zal het managementteam bestaan uit  Anjo de Bont, nu al lid van het managementteam van het Evenementenbureau VVV Deventer en Erik-Jan Post, nu nog directeur van de Stichting Theaterschip te Deventer. Erik-Jan Post zal per 1 september 2019 in dienst treden als directeur-bestuurder.

Het bestuur van de VVV Deventer heeft er nadrukkelijk voor gekozen om de werkwijze en de omvang van het huidige managementteam voort te zetten. Beide leden van het managementteam zullen samen dan ook voor ca 1,6 fte beschikbaar zijn. In het nieuwe managementteam zullen zij onderlinge taken verdelen met betrekking tot zakelijke leiding, personeelszaken, programmering, participatie en inclusiviteit, duurzaamheid en productie. De huidige medewerkers van het Evenementenbureau VVV Deventer zullen samen met Erik-Jan Post en Anjo de Bont met nieuwe energie en ambities blijven werken aan ‘Deventer evenementengemeente!’.

Er worden momenteel kandidaten benaderd  om zitting te nemen in de nieuwe Raad van Toezicht van de Stichting dEVENTer.

Vorig artikelStadsstrand Deventer opent op 5 april
Volgend artikelGrote zorgen over de familie draaimolen