BATHMEN – In Bathmen traint een enthousiaste groep Nordic Walkers op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. En zij kunnen nieuwe leden gebruiken. De doelgroep is 50+, dit is echter geen harde grens en een fysieke beperking is meestal geen probleem, de training wordt hier gewoon op aangepast. Er zijn altijd twee trainers aanwezig, waarvan 1 fysiotherapeut. De juiste NW-techniek wordt aangeleerd EN er wordt gelet op het veilig wandelen met de poles (stokken). Verder is in overleg veel mogelijk.

De Nordic Walkers trainen 10 x in het voorjaar (start vanaf maart t/m eind april), 10 x in de zomer (in juli en augustus) en 10 x in het najaar (in oktober en november). ‘s Winters is er een wat langere stop in verband met de weersomstandigheden. Nu het mooier weer wordt, zijn de walkers ook weer gestart en zij verzamelen zich wekelijks bij camping de Flierweide in Bathmen. Na de training wordt er meestal samen nog gezellig een kop koffie of theegedronken.

Is dit iets voor u of kent u iemand die interesse heeft? Meldt u dan snel aan. De leiding is in handen van Ria Faber. Voor vragen of aanmelding kunt u telefonisch contact opnemen met Ria Faber 0570-547859, via e-mail secr.trimmen@absbathmen.nl of kijk op de website www.trimmen.absbathmen.nl.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelMannen gevraagd voor “Power-wandelen”