DIEPENVEEN – Inmiddels heeft het Oranjecomité Diepenveen het programma voor Koningsdag 2019 bekend gemaakt. De nodige activiteiten en optredens vinden op deze dag plaats. Op de kruising Roeterdsweg/Dorpsstraat is er een ‘Oranjeplein’ met onder andere live muziek, kinderspellen en een koffiecorner.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:
09.00 – 09.30 uur: Afname aubade met deelname van schoolkinderen (de aubade zal plaats vinden op het ‘Oranjeplein’, onder muzikale begeleiding van diverse muziek- en zangverenigingen)

09.30 – 10.15 uur: Goochelaarsvoorstelling binnen bij het Kulturhus

10.15 –  16.00 uur: kleedjesmarkt (uitsluitend!) voor kinderen van de basisscholen van Diepenveen (opgaves via de scholen) op de parkeerplaats naast de Albert Heijn. Daar is tevens een pannakooi t.b.v. de oudere jeugd.

10.00 – 17.00 uur: een aantrekkelijk podiumprogramma:

            – 10.00 – 11.30 u DJ

            – 11.30 – 12.15 u band The Woof

            – 12.15 – 13.30 u DJ

            – 13.30 – 15.30 u band The Woof

            – 15.30 – 17.00 u DJ

Braderie
De braderiecommissie (let op: deze commissie maakt geen onderdeel uit van het Oranjecomité Diepenveen) organiseert op 27 april weer de grootste en gezelligste braderie van Salland. Diverse standhouders prijzen hun waren in de Dorpsstraat en de zijstraten van de Dorpsstraat aan. Ook dit jaar zijn alle marktkramen weer gereserveerd. Let dus op, er is geen ruimte voor vrije verkoop! Natuurlijk kunt u op de diverse terrasjes weer genieten van een hapje, drankje en (live)muziek.

Vorig artikelDrukte op zonnige Compostdag
Volgend artikelSnoeiafval storten voor Paasvuur Schalkhaar