COLMSCHATE – Het bestuur van SV Colmschate ’33 heeft overeenstemming bereikt met een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020. Rob Haveman wordt bij de derdeklasser de opvolger van Marco Onderberg.

Nadat Onderberg te kennen had gegeven dat hij na dit seizoen toch vertrekt bij SV Colmschate ’33, is het traject voor de aanstelling van een nieuwe hoofdtrainer direct in gang gezet. Na een aantal goede gesprekken werd recent een akkoord bereikt met Rob Haveman. De 37-jarige oefenmeester stond van 2015 tot 2017 aan het roer bij Warnsveldse Boys en bracht deze club vanuit de kelder van de derde klasse in tweeëneenhalf jaar tijd naar de bovenste regionen. Hiervoor was hij onder meer trainer van het tweede elftal van FC Zutphen en Voorwaarts Twello. Momenteel heeft Haveman de O19-selectie van FC Zutphen onder zijn hoede. Dit team komt uit in de hoofdklasse.

Voorzitter Peter Janssen toont zich zeer content met de aanstelling van Haveman. ,,Rob is een heel bevlogen trainer die goed past bij onze huidige selectie. Bij Warnsveldse Boys heeft hij laten zien dat hij een team beter kan maken. Door zijn ervaringen als jeugdtrainer zal hij tevens in staat zijn om de aansluiting van onze talentvolle O19-spelers richting de selectie goed vorm te geven. Wij zien Rob als de juiste trainer om met onze groep aan de slag te gaan.”

Vorig artikelBomenboek Uit je kruin! gelanceerd
Volgend artikelGA Eagles wint van Volendam