DEVENTER – Staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark en Lijsttrekker Monique van Haaf brengen op zaterdag 16 maart een bezoek aan het historisch centrum van Deventer. Zij gaan in gesprek met ondernemers, inwoners en toeristen om op te halen wat er moet gebeuren om Deventer nog aantrekkelijker te maken! De VVD wil investeren in vitale- en leefbare binnensteden en verpaupering en leegstand tegengaan. Dankzij de Stadsbeweging  zijn er al mooie stappen gezet, maar is dit voldoende?
 
De economie ontwikkelt zich snel en vraagt om een frisse blik op de economische behoeftes in Overijssel. Het MKB is onmisbaar voor een goede economie en daarom gaan Van Ark en Van Haaf in gesprek met de ondernemers. Tegen welke knellende regels lopen zij aan? Hoe verhoudt het aanbod van personeel zich met de vraag? Wat is nodig om wederom de MKB-vriendelijkste provincie van Nederland te worden? De VVD vindt dat iedereen, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, recht heeft op passend werk en zij hoort graag van de ondernemers op welke manier Rijk en Provincie ondersteuning kunnen bieden.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikel‘Deventer, Stad van de IJssel’ opent in Museum De Waag