DEVENTER – Op zaterdag 6 april is het zo ver. Dan is de Lebuïnuskerk in Deventer het decor van de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs, aldus Xtranieuws.nl. Van 10:00 uur tot 16:00 uur bent u welkom om rond te neuzen tussen de stripalbums. Toegang is gratis.

Wat is er allemaal te doen? Uitgevers, stripspeciaalzaken en vele anderen verkopen nieuwe en tweedehands strips. Er zijn striptekenaars uit Nederlands, België en zelfs uit Deventer aanwezig om hun albums te signeren en te voorzien van een mooie tekening. Net als vorig jaar is er een speciale beursuitgave en een hoek vol oldschool arcade games.

Ook is er een 3d designer met 3d printer aanwezig om stripfiguren live te printen en een standhouder met elpees.
Speciaal voor dit evenement maakte striptekenaar Eric Heuvel een prachtige poster van de Lebuïnuskerk. Gesigneerde prints in beperkte oplage zijn verkrijgbaar op de dag zelf.

Neem een kijkje op www.stripbeurs.eu voor het allerlaatste nieuws.

Vorig artikelSchrijf mee met het Deventer Nieuws
Volgend artikelWereldprimeur in Deventer, 1 april grap?