DEVENTER – VSO De Linde geeft onderwijs aan leerlingen van 12 tot 20 jaar met een intensieve ondersteuningsbehoefte. NL doet is een mooi initiatief vanuit het oranjefonds waarbij VSO De Linde graag met hun leerlingen, in het kader van burgerschap, een steentje aan willen bijdragen. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. VSO de Linde vindt het belangrijk dat hun leerlingen weten wat vrijwilligerswerk is, maar ook hoe leuk het kan zijn!

Op 15 en 16 maart willen zij de leerlingen met verschillende vormen van vrijwilligerswerk kennis laten maken. Een voorbeeld van vrijwilligerswerk is het ondersteunen bij de Speelgoedbank. Helaas zijn er in Nederland nog teveel gezinnen die in armoede leven en daardoor op elk vlak moeten bezuinigen, zo ook op speelgoed voor de kinderen. VSO De Linde wil daarom tijdens de week van NLdoet gaan helpen bij de speelgoedbank Deventer.

Vorig artikelLezing over euthanasie in uitvaartcentrum Roelofs
Volgend artikelMoederdagconcert op 11 mei bij Windkorenmolen De Leeuw