DEVENTER – Zaterdag 13 april is er van 9 tot 12 uur vanuit de garage van de ‘Leprawinkel’ een GARAGEVERKOOP van tuinmeubelen, kussens, opbergboxen voor kussens, stoelen, kasten en heel veel andere interessante artikelen.  Er zijn aantrekkelijke koopjes: dus slag uw slag!

De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd heel voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding voor komend voorjaar en zomer kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen.

De  garage ligt aan de achterzijde van de winkel en is via de winkel bereikbaar. Iedereen is van harte welkom en de opbrengst van zowel de winkel als van de garageverkoop komt – als altijd – ten goede van de bestrijding van lepra.

Uiteraard hopen we op mooi weer, zodat iedereen lekker in de open lucht tussen onze spulletjes kan rondneuzen! De Leprawinkel, Smedenstraat 252, is elke zaterdag geopend van 9 tot 12 uur.

Als u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebt, kunt u ons bellen op dinsdag-, donderdag- of zaterdagochtend, tel.nr. 0570 616333 . Na een afspraak halen wij uw spullen graag op.

Voor meer informatie: www.leprawinkel.de

Vorig artikelBoreelkrant dit weekend op uw deurmat
Volgend artikelType Toppers in Schalkhaar