Automobiliste uit Raalte richt ravage aan in Deventer
Weerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
25 april 2019
22 mei a.s. Bas Nijhuis en Bert van Losser bij FC RDC
26 april 2019

DEVENTER – Een beschonken automobiliste uit Raalte heeft in de nacht van woensdag op donderdag een ravage aangericht in de wijk de Voorstad. Ze ramde op de hoek van de Veenweg en de Rielerweg diverse obtakels zoals een stopbord, hekken, een heg een een boom.

Nadat de vrouw met haar auto eindelijk tot stilstand kwam, deed  ze nog verschillende pogingen om haar auto weer te starten. Toen dat niet lukte, ging ze er vandoor. De politie kon haar achterhalen en heeft de vrouw aangehouden. Na een blaastest bleek ze onder invloed te zijn en kreeg daarop meteen een rijontzegging.

Comments are closed.

error: Content is protected !!