Nyx is heel onzeker en zal de nodige tijd moeten krijgen om te wennen aan nieuwe situaties. 

Het beste kun je rustig op een afstandje naast Nyx gaan zitten en hem met geduld voorzichtig via de zijkant benaderen,  hij schrikt wanneer dit van boven of voren gebeurt en dat komt waarschijnlijk door zijn scheelzien. Hij reageert vervolgens erg wantrouwend op je aanraking, maar kriebel je hem subtiel dan begint hij  daar langzaamaan van te genieten. Door zijn handicap is het verstandig om hem een leven binnen te geven of een afgebakende tuin of kennel buiten. Ook is het wenselijk om hem een thuis te bieden in een rustige omgeving. Dus liever niet met kinderen.  

Dierenasiel de Kuipershoek, Kuipersdijk 11, Klarenbeek.
Tel: 088-8113650, www.overgelder.dierenbescherming.nl 

Openingstijden zijn di/wo/do/vr van 13.30 tot 16.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur 

Vorig artikelWoningbouw bij garage Wolters in Colmschate
Volgend artikelKoningsspelen wederom groot succes