DEVENTER – Parkinson Café Deventer is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. Iedereen is welkom. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken of wordt er een (re)creatief programma aangeboden. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomsten van Parkinson Café Deventer op woensdag 8 mei 2019

Dance for Health door dansdocente Sabine Woertman.

Er is eerst een kleine introductie en daarna een dansles.“Even geen patiënt zijn, maar danser, samen bewegen op mooie muziek! Dat geeft energie, plezier en verbinding. Ook buiten de les, tijdens de rest van de week, kunnen dansers dit gevoel oproepen.” Tijdstip: 14.30 uur tot 16.30 uur met inloop vanaf 14.00 uur. Entree: gratis en aanmelden is niet nodig. Meer informatie: Annie Overmars-Groen, coördinator. Telefoon 06-10863396 en e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl

Maandag 13 mei 2019

Bijeenkomst uitsluitend voor partners en mantelzorgers door medewerkster van Parkinson Café Deventer Inge Bos en mantelzorgconsulent Kelly Bekebrede.

Tijdstip: 14.00 uur tot 16.00 uur met inloop vanaf 13.45 uur Aanmelding is noodzakelijk via info@parkinsoncafedeventer.nl

Vorig artikelHemelvaartsdag, fietsen en skiw in Bathmen
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Koning Kilometer