BATHMEN – Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei organiseert de Stichting Bathmen Promotie in samenwerking met Boerendansgroep ‘Battumse Venne’ de jaarlijkse fietstocht in en rond Bathmen.

Het is de 11e keer dat de fietstocht wordt gehouden, daarom krijgt de fietstocht als thema: Doe eens gek! Er kan tussen 9.00 en 11.00 worden gestart vanaf het Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a in Bathmen. De kosten bedragen € 2,–.

Het is eveneens de 11e keer dat er rond de fietstocht gebruik wordt gemaakt van skiws. Een skiw is een dialectwoord voor vogelverschrikker. De skiws zijn op Hemelvaartsdag in en rond het dorp Bathmen te bekijken.

De fietstocht is ongeveer 20 km lang en de mooie route loopt door en rond Bathmen. Onderweg kunt u genieten van theater en zijn er allerlei activiteiten. Er kan onderweg o.a. een bezoek worden gebracht aan de Dier & Tuin Fair van kleindiervereniging ‘Pels en Pluim Laren’ (gratis toegang) of aan zwembad Looërmark, dat dit jaar zijn 50-jarig bestaan viert. Volg de Facebookpagina of het Instagramaccount van de Stichting Bathmen Promotie (Beleef Bathmen) of kijk op de website www.Bathmen.nl.

Vanaf 13.00 uur is er muziek, een hapje, een drankje en veel gezelligheid bij “Gein op het Plein”.

Dit vindt allemaal plaats op het Plein aan de Schoolstraat (voor het Cultuurhuus) in Bathmen. Dus kom allemaal op Hemelvaartsdag 30 mei naar Bathmen. Want in Battum is altijd wat te doen!

Vorig artikelSQIN schiet te hulp bij huidklachten
Volgend artikelBijeenkomsten Parkinson Café Deventer