DEVENTER – Met de meivakantie en het mooie weer in aantocht maakt het Borgelerbad zich op voor de opening van het buitenseizoen op 28 april. Zwembadmedewerkers zijn nog druk aan de slag om de laatste puntjes op de i te zetten alvorens vaste gasten, zonliefhebbers en recreatieve buitenzwemmers baantjes kunnen trekken, een duik mogen nemen of van de glijbaan af kunnen gaan.

 De voorverkoop van zomerabonnementen met korting is enige tijd geleden van start gegaan en loopt nog tot en met 26 april. Zondag 28 april om 10.00 uur is de opening en zondag 1 september is de laatste dag dat bezoekers dit seizoen kunnen zwemmen in het buitenbad aan de Borgelerdijk in Deventer.

Zomerabonnement
Met een (persoonsgebonden) zomerabonnement kunnen bezoekers van 28 april tot en met 1 september 2019 onbeperkt én voordelig zwemmen in de buitenbaden van het Borgelerbad. Het abonnement is verkrijgbaar bij zowel de receptie van De Scheg als het Borgelerbad.

Vorig artikelLandelijke primeur voor paasvuur zonder vonkenregen in Schalkhaar
Volgend artikel2,9 miljoen toeristen in 2018