SCHALKHAAR – In plaats van 250 kubieke meter snoeihout, brandt er komende zondagavond 72 vierkante meter paasvuur bij het gezellige tentfeest in Schalkhaar!

Met een gemoedelijk knisperend vuur op een video wall van 12 bij 6 meter heeft Schalkhaar dit jaar een landelijke primeur met een milieuvriendelijk ‘digitaal‘ paasvuur. Nog nooit vertoond, dat moet je komen zien! Schalkhaar is daarmee trendsetter van ‘het paasvuur van de toekomst’!  😉

Een paasvuur zonder vonkenregen, zonder fijnstof en zonder onnodige opwarming van de aarde. Een ‘eco’ paasvuur, waarvoor zelfs de grootste tegenstanders van vreugdevuren warm zullen lopen en waardoor in de wijde omgeving hélemaal niemand zal klagen over stankoverlast.

Kom zondagavond, eerste paasdag, voor deze (hopelijk eenmalige) unieke beleving naar het paasvuurterrein nabij sportpark De Horsterhoek. Voor kinderen is er genoeg ruimte om veilig dichtbij de vurige vlammendans te spelen. En ohja, neem knus een warm dekentje mee!

Deze bijzondere editie (voorzitter Xeno Obdeijn:  ‘Volgend jaar hebben we weer écht vuur!’) van het Paasvuur Schalkhaar zou niet mogelijk zijn zonder medewerking van Outdoor Cinema uit Amsterdam. Eén telefoontje was voldoende om dit bedrijf in mobiele openluchtbioscopen, grootbeeldprojecties en creatieve filmvertoningen enthousiast te krijgen voor onze stunt. Komt dat zien!!

Paasvuur Schalkhaar, v2.0
Zondag 21 april a.s. (20.30 uur)
Sportpark De Horsterhoek 

Vorig artikelTwee bestelbussen in brand gevlogen
Volgend artikelBuitenbad Borgelerbad opent haar deuren!