DEVENTER – Op zondag 28 april wordt in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) het COC Zondagmiddagsalon gehouden van 16.00 tot 19.00 uur. Tijdens het Zondagmiddagsalon kan men gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. De Salon is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Voorafgaande aan de Salon wordt een groene wandeling rond Deventer gehouden. Meer informatie over wandeling en salon is via de website www.cocdeventer.nl te vinden.

Ook andere activiteiten van COC Deventer en diverse Roze Uitgaanstips binnen de regio Stedendriehoek zijn op de website te vinden. Hier kan men zich via ‘contact’ ook abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief van COC Deventer.

Vorig artikelWat kun je de Paasdagen doen in Deventer?
Volgend artikelNaar het museum met je filmkaartje!