COLMSCHATE – Trots als een pauw laat Luuk Hendriks uit Colmschate zijn zojuist gewonnen fietstrui zien. Op de foto Luuk met zijn ouders en zijn zus. Luuk heeft de trui net uit handen gekregen van niemand minder dan voormalig prof wielrenner Theo de Rooij.

Luuk verdiende de trui op de tweedehands fietsenmarkt van Profile Riesewijk, omdat hij (dan wel zijn papa en mama) bijna alle vragen van de Rotary-prijsvraag goed had. Die vragen gingen onder meer over de Deventer Fiets Classic. Dat is de fiets toertocht die Rotary Club Deventer Noord organiseert op 19 mei aanstaande. De opbrengsten van dat evenement worden besteed aan de aankoop van een riksja voor de stichting Fietsen alle jaren (https://fietsenallejaren.nl). Daarmee kunnen mensen die zelf niet meer kunnen fietsen, toch genieten van een heerlijke fietstocht. Meer informatie over de Deventer Fiets Classic is te vinden op www.deventerfietsclassic.nl. Opgeven voor deze prachtige toertocht (35 km)  door het mooie Salland met tal van leuke tussenstops, is mogelijk via deze website, of bij een van de leden van de Rotaryclub.

Vorig artikelNationaal Monumenten congres 2019 naar Hanzestad Deventer
Volgend artikelVier doden na ernstig ongeval op de A1 bij Deventer