DEVENTER – Zaterdagmorgen 20 april staat Runshoppingcentrer Snipperling in het teken van de Fiets. Profile Riesewijk, de fietsspecialist, organiseert er de grote tweedehands fietsenmarkt.

Maar er is meer aan de hand: Op deze markt kijken we vooruit naar de eerste Deventer Fiets Classic, de mooiste fietstocht in de mooiste regio voor het goede doel. Deze fiets toertocht wordt op 19 mei aanstaande georganiseerd door Rotary Club Deventer Noord.

De Fietsmarkt start 20 april, om 09.00 uur. Centraal op de markt staat de fraaie mobiele muziekkoepel van Diepenveen. Er is volop muziek en veel informatie over de op handen zijnde fietsclassic en het goede doel: Fietsenallejaren.nl.  Dat alles onder het genot van een gratis overheerlijk kopje koffie van Fleur de Cafe. De bekende Studio Sport-verslaggever Maarten Tip gaat in gesprek met onder andere Tour de France etappewinnaar en voormalig ploegleider Theo de Rooy en met Paralympisch Kampioen baanwielrennen Jan Mulder! Met Theo de Rooy herbeleven we weer even die mooie Koninginnerit in de Tour en met Jan Mulder vliegen we nog een keer over de olympische wielerbaan. Mooie herinneringen om te koesteren. Maar ook de nieuwe wethouder Rob van der Geest zal er bij zijn. Het wordt het Feest van de Fiets!

Om dat te vieren kan iedereen meedoen aan een leuke korte prijsvraag met aantrekkelijke prijzen. De vragen gaan uiteraard over fietsen! En als je goed luistert, of in gesprek gaat bij de informatiestands, kun je de antwoorden al horen…. Tegen 11.00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt onder het toeziend oog van Theo de Rooij en Jan Mulder!

Informatie over de Deventer Fiets Classic en het uitgebreide programma op 19 mei aanstaande is te verkrijgen op deze fietsmarkt. Meer informatie over deze toertocht en over het goede doel is te vinden op www.deventerfietsclassic.nl. Samen fietsen voor het goede doel!

Vorig artikelFilm op de Brink in Bathmen: Mamma Mia, here we go again!
Volgend artikelGezellige Goede Burenavond, Schalkhaar Helpt Elkaar