SCHALKHAAR – Afgelopen donderdag, 11 april, was er de jaarlijkse Goede Burenavond van Schalkhaar Helpt Elkaar in de Nicolaasschool aan de Pastoorsdijk. Er was voor een leuk afwisselend programma gezorgd.  Na inloop, opening en het delen van ervaringen moesten de Goede Buren aan de slag met een quiz over oud-Schalkhaar onder het motto: “Wat weet je van Schalkhaar en wat  kom je te weten!” De vragen varieerden van “Wat verkocht de firma Berghuis, nu alleen woninginrichting, begin jaren 70 ?” en “ hoe heette Schalkhaar vroeger in carnavalstijd?” De quiz werd gewonnen door Goede Buur Wil Oostenenk, een ras Schalkhaarse! In de pauze kon er genoten worden van een hapje en een drankje, waaronder een Schalkhaars kruidenbitter, gesponsord door ‘ Topslijterij Edwin Wichink’. Na de pauze was er een fotoraadsel/quiz met de vraag waar de foto’s in Schalkhaar genomen waren. De foto’s werden getoond op het digibord in de speelzaal van de school. De avond werd afgesloten met wederom een hapje en drankje voor ieder, die nog even wilde napraten! De Goede Buren konden terugkijken op een fijne, gezellige avond!

Vorig artikelHet Feest van de Fiets
Volgend artikelEgelopvang Casper krijgt Groen Lintje