DIEPENVEEN – DBC Karro-Deux wil mensen graag op een laagdrempelige manier in contact brengen met een fascinerende sport in opkomst, namelijk Petanque. Deze sport is bij de meeste mensen beter bekend onder de naam jeu de boules.

Vanaf 4 mei wordt gestart met een kennismakingsprogramma op vier achtereenvolgende zaterdagmiddagen, van 14.00 tot 16.00 uur, op sportpark Borgele. Hier beschikt de vereniging over een groot buitenspeelveld en een boulodrome, een overdekte speelhal. Onder professionele begeleiding zal door middel van oefeningen en het spelen van partijen kennis worden gemaakt met de sfeer en spanning van Petanque.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de site www.sportindeventer.nl (onder het kopje Fitstars staat een aanmeldingsformulier), via c.rietman@sportbedrijfdeventer.nl of telefonisch: 0570-503920

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Koning Kilometer
Volgend artikelPvdA Deventer viert op 1 mei de Dag van de Arbeid