DEVENTER – Dat de leerlingen van de Hagenpoort goed kunnen schaken was in Deventer al bekend. Afgelopen zaterdag 6 april mochten beide teams van de Hagenpoort zich bewijzen ten opzichte van ander Overijsselse teams en teams uit Drenthe en Gelderland.

Inge Knottnerus, begeleider vanuit DSG Pallas “het niveau lag erg hoog. De jongens van de  Hagenpoort hebben zich goed geweerd op het bord.”  
Alleen de Smaragd uit Zwolle bleef de Hagenpoort voor. Helaas was het totaal niet genoeg om ook mee te mogen naar het NK in Gouda.  

Wil je zelf ook leren schaken? Kom dan op donderdagavond tussen 18:45 en 20:00 uur naar de Schalm. Daar verzorgt DSG Pallas schaakles op verschillende niveaus. Op 25 mei organiseert DSG Pallas een jeugdschaaktoernooi die toegankelijk is voor iedereen. Voor meer informatie kijk op dsgpallas.nl 

Vorig artikelOverleden loper (28) marathon Rotterdam komt uit Bathmen
Volgend artikelVeteranen hebben het voor het zeggen in Veteranencafé