TWELLO – afgelopen vrijdag 19 mei was het dringen geblazen in de totaal nieuw ingerichte autogarage van Gerard en Mariël de Wilde. De opkomst bestond uit honderden relaties van de familie, opgebouwd tijdens een glansrijke carrière van inmiddels 35 jaar.

Ze hebben er hard naartoe gewerkt sinds Gerard de Wilde het pand 2 jaar geleden kocht, maar het eindresultaat is indrukwekkend te noemen.
De entree bestaat uit een ruime receptie die vervolgens leidt naar de grote hal, waar zich diverse werkstations bevinden. De gasten worden verwelkomd door catering bedrijf de Vossenberg met heerlijk kleurrijk gebak en een eigen bar voor het drankgenot. Om 16.00 uur wordt de enorme hal geopend door maar liefs 4 sprekers uit verschillende aanverwante branches. Zo word het eerste woord gevoerd door Hans Musters van Metalak en vervolgens komt Toine Beljaars van de BOVAG aan het woord. Ook is branchevereniging FOCWA vertegenwoordigd door Femke Teeling door wie een stuk historie word geschetst.
Het familiebedrijf de Wilde startte in 1984 in Emst en verhuisde in 1995 naar een groot pand in Vaassen. 12 jaar later, in 2007, namen zij Beekman in Twello over en in 2010  verkoos men een nieuwbouwproject, wederom in Vaassen. 2 jaar geleden is het huidige pand in Twello gekocht en volledig opgeknapt.
Autoschade De Wilde wordt tijdens de toespraken geroemd om zijn kwaliteit en veiligheid, het “top of de bill” zijn en het lef om tegen de stroom in te zwemmen en een eigen koers te varen. Ook de laatste spreker Harry Filon van Duurzaam Repareren noemt Autoschade De wilde een voorbeeld voor de branche. Van de inmiddels 3000 gecertificeerde autobedrijven is Autoschade de Wilde de 6e genomineerde; een topprestatie dus.
Na de officiële toespraken is het tijd voor de echte opening. Door een groot papieren scherm rijden de kleinkinderen Tess en Sen de opening tegemoet en vervolgens verschijnt de hele familie van Gerard en Mariël. Hierna kunnen de gasten genieten van een warm buffet, live muziek en een praatje. Wie daarna naar huis gaat krijgt van Gerard persoonlijk 12 gekleurde, hard gekookte eieren mee om de Paasdagen in te luiden. De middag is een toonbeeld van een perfect georganiseerde en geoliede machine, net als het familiebedrijf zelf.
Wie nieuwsgierig is geworden naar het prachtige resultaat van het nieuw ingerichte pand aan de Koppelstraat 49 in Twello is van harte welkom om te komen kijken.

Vorig artikelVriendinnendag bij voetbalvereniging FC RDC
Volgend artikelGo Ahead Eagles verliest voorlaatste competitieduel van RKC