DEVENTER – FC RDC en Sportclub Deventer organiseren op vrijdag 17 mei 2019 een vriendinnenmiddag voor meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Het evenement zal plaatsvinden op het complex van FC RDC aan de Bredenhorst 83 in de wijk Borgele.

De middag staat in het teken van voetbal en gezelligheid. Meisjes die al lid zijn van één van deze verenigingen zijn natuurlijk van harte welkom. Zij mogen hun vriendinnen meenemen. Meiden die nog geen lid zijn kunnen op deze dag kennis maken met de sport voetbal en de voetbalclubs FC RDC en Sportclub Deventer.

Net als in heel Nederland, is ook bij FC RDC en Sportclub Deventer het meisjesvoetbal de laatste jaren flink aan het groeien. Aangezien beide verenigingen zijn gevestigd in Deventer-Noord en behoefte hadden een sterk collectief is besloten om de handen ineen te slaan. Dat heeft geleid tot een samenwerkingsverband tussen beide verenigingen voor het meidenvoetbal.

Bij FC RDC en Sportclub Deventer zijn op dit moment 7 meidenteams en 2 damesteams actief, die op beide sportterreinen hun trainingen houden en wedstrijden spelen. Dit gaat in goede harmonie en we willen de groei natuurlijk graag op een goede manier voortzetten.

Dus wil je lekker sporten en samen met je vriendinnen kennismaken met het voetbal, kom dan naar de vriendinnendag. De aanvang is om 15.45 uur en het zal duren tot 18.15 uur. Voor een drankje en een maaltijd na afloop zal worden gezorgd.

Vorig artikelDe Diepenveense ondernemers delen uit op Moederdag
Volgend artikelOpening Autoschadebedrijf De Wilde groot succes