BATHMEN – De Gemeente Deventer, organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, afd. Deventer en Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen weer een theoriemiddag, “Opfriscursus Rijbewijs “ die zal twee keer gehouden worden op woensdag 17 april 2019 van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 21.30 uur in het Cultuurhuus.

Tijdens deze presentatie, zullen de nieuwe verkeersregels aan de orde komen, zoals strepen op de weg, nieuwe verkeersborden, rotondes en nieuwe verkeerstekens. Deze voorlichting middag is bedoeld voor personen die geruime tijd in het bezit zijn van een rijbewijs en hun verkeerskennis willen updaten.
Na afloop wordt aan de deelnemers, een boekje “ Vernieuwde Verkeersborden en verkeersregels”is uitgereikt,

Deelname is gratis maar opgave is verplicht. (VOL is VOL !!!:) Dit kan via e-mail naar infopunt@bathmen of telefonisch : 0570-540839 ( op maandag t/m vrijdag 10.00-16.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur

Vorig artikelIn gesprek met, Deventernaar Kas Driessen acteur in Soldaat van Oranje
Volgend artikelWeerbericht zondag door Erwin Hoogenboom