DEVENTER – De Zweedse band Sir Reg is onderweg naar de top. Ze komen naar Nederland om op Paaspop te spelen als onderdeel van hun “Underdogs, European Tour” waarin ze maar liefst 20 optredens geven. Op Goede Vrijdag doen ze Deventer aan.

,,We zijn trots dat we deze band hebben kunnen strikken voor Davo Brouwerij in Deventer “, zegt Noel Shannon. Zelf organisator van het Deventer Irish Pub Festival en bandleider van The Shannons. ,,De band benaderde mij met de vraag om wat extra optredens voor ze in Nederland te regelen rond hun optreden op Paaspop en dat deed ik graag voor ze.”

Met de Ierse leadzanger Brendan Sheehy al bandleider valt al snel de gelijkenis op met bands als Dropkick Murphy’s, Flogging Molly en The Mahones! Elk optreden is een ware happening. Je ziet en voelt aan alles dat ze op het punt van doorbreken staan. Deze band is kwaliteit.
In 2017 wonnen ze in Zweden de prijs voor 3e beste single en beste nieuwe band in hun genre. Sinds deze tijd is hun succes alleen maar gegroeid.

Het optreden in de Davo Brouwerij begint om 22.00 uur met The Shannons als support. Entree is gratis. Kijk voor meer info op www.sirregband.com 

Vorig artikelFaillissement aangevraagd voor drukkerij Roto Smeets
Volgend artikelDeventerse in finale Miss beauty of Overijssel 2019