DEVENTER – Zaterdag 6 april komt er een Platenbeurs met Passie naar Deventer. Het plein op het Grote Kerkhof zal voor 1 dag een hele grote platenwinkel worden. Ruim 30 kramen bezet door de betere standhouders uit Nederland, Duitsland en Engeland. Deze passievolle liefhebbers nemen zeker 100.000 LP’s, Single’s, CD’s, Merchandise mee naar Deventer. In alle genres zoals Rock, Pop, Metal, Nederlandstalig, HipHop of Jazz zal je koopjes en collectors kunnen vinden.

Mocht dit nog niet genoeg voor je zijn, dan loop je zo vanaf de Kerk de binnenstad in en vind je nog meer platenwinkels. Deventer is namelijk een echte Vinylstad. Vijf platen en cd-winkels in een stad van bijna 100.000 inwoners. Geen stad in Nederland heeft relatief zoveel muziekwinkels.

Uniek zal zijn de Normaal-stand van Willem. Deze grote liefhebber heeft ruim 400 verschillende items van de Achterhoekse dialectgroep Normaal in zijn stand.

Platenbeurs Deventer is gratis toegankelijk en begint om 10 uur en tegen 17.00 uur gaan de platenbakken dicht.

Info: Organisatie Variaworld / www.variaworld.nl / 06-53381547

Vorig artikelDodenherdenking in Lettele
Volgend artikelHome of Eus! terug van weggeweest