Volumeverlies, vale kleur, couperose, onzuiverheden, rimpels….PANIEK! Niet nodig, Marieke Weustink van SQIN Huidcoaching in Deventer kan je helpen. Niet door te zeggen “ik help je er van af” maar “we gaan het samen onder controle krijgen” met hannah-behandelingen en advies op maat.

Marieke: “Na iedere behandeling gecombineerd met een bindweefselmassage zie ik een huid weer mooier worden van kleur en zie ik meer volume verschijnen. En ondanks dat het een pittige massage lijkt, is het juist heel ontspannend. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, blokkades worden aangepakt en het bindweefsel verstevigt. Hierdoor wordt de algehele huidconditie beter en worden fijne lijntjes, rimpels en zelfs littekens beduidend verminderd! Als ik dat toch iedere dag mag betekenen voor mijn klanten, dan kan het toch ook niet anders dan dat ik dat met heel veel plezier en liefde doe!”

Kom je voor het eerst? Dan kan je gebruik maken van de welkomstactie, een behandeling van 75 min voor €50 ipv €75.

Dus maak een afspraak (of bestel een cadeaubon voor iemand die jij dit gunt) en kom erachter wat de bindweefselmassage voor jou en je huid kan betekenen. Namelijk veel meer dan dat je denkt.

Vorig artikelWeekend weerbericht door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelHemelvaartsdag, fietsen en skiw in Bathmen