DEVENTER – Stevig op uw benen staan en echt op ze vertrouwen: met het beweegprogramma “In Balans” kunt u een enorme verbetering van uw spierkracht en evenwicht bereiken. De kans om te vallen wordt kleiner en uw algehele conditie verbetert.

Programma

De cursus bestaat uit een kosteloze informatiebijeenkomst. Hierna besluit u of deel wilt nemen aan de eerste drie cursusbijeenkomsten. Het zijn bijeenkomsten met handige oefeningen, tests en informatie over bewegen en evenwicht. Daarna kunt u kiezen om nog tien weken trainingen te volgen met oefeningen op uw eigen niveau. De trainingen zijn gebaseerd op de principes van tai chi, een traditioneel Chinese bewegingskunst.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 8 mei van 15.00 – 17.00 uur. Locatie: Carinova, locatie Sint Jozef, Sint Jozefplein 1, Deventer.U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst via: Fysiotherapie.SintJozef@carinova.nl of bellen met 0900 8662, het algemene nummer van Carinova.

Kosten

De informatiebijeenkomst is gratis. De 3 cursusbijeenkomsten kosten 30 euro en 10 weken trainingsbijeenkomsten 100 euro. U kunt zich voor elk deel apart inschrijven en kunt na elk onderdeel kiezen of u het volgende onderdeel wilt volgen. Bekijk ook uw aanvullend pakket, er zijn enkele verzekeraars die de cursus vergoeden.  

Vorig artikelVooruitblik Go Ahead Eagles – Jong AZ: ´Doel vanaf begin: Play-Offs´
Volgend artikelKunstcafé op vrijdag 12 april