Mode- en koopzondag Deventer binnenstad
Zondag 7 april is het zover: de eerste Modezondag in Deventer barst dan los op de Brink! Vanaf een T-vormige, glamoureuze catwalk presenteren maar liefst 75 modellen van 26 winkels hun nieuwe voorjaarscollectie. Ook is er een grote Stoffenbeurs op stadsplein de Brink.

Van schoenen tot sjaals en van jassen tot jurken: alles komt aan bod. De modeshows vinden plaats om 13:00, 14:00 en 15:00 en duren steeds zo’n 30 tot 45 minuten. De modellen worden begeleid door muziek en de artiesten van kleinkunstvereniging Apropos zullen in de binnenstad te vinden zijn.

Oplettende bezoekers worden beloond: er is namelijk een prijsvraag waarmee je € 75,- shoptegoed kunt winnen! Dit shoptegoed is te besteden bij alle deelnemers van het mode-event. De prijsvraag luidt als volgt: op zondag wordt ’s avonds na het evenement een foto van één de outfits gedeeld op de Facebookpagina ‘Modezondag in Deventer’. Wie raadt van welke winkel(s) de outfit afkomstig is, maakt kans op het shoptegoed.

Vlooienmarkt de Scheg
Het team van Don organiseert zondag 7 april weer een gigantische  Vlooienmarkt op de ijsbaan van de Scheg. Op de markt staan 300 kramen gevuld met allemaal leuke 2e hands spullen
Door de grootte van de markt, komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Iedereen kan hier met zijn of haar spulletjes terecht. Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor elk wat wils.
Je kunt  je uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesse. Voor de kleintjes is er in het midden van de markt een Mega Speelpool met glijbanen schommels en ga zo door. Plezier voor jong en oud! IJsbaan De Scheg, Piet van Donkplein 1.  09.00 – 16.00 uur. Entree: € 4,-, t/m 10 jr. gratis.

Vorig artikelWeerbericht zondag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelPolitie onderschept transport van gestolen auto’s op de A1