DEVENTER – Deventer Padel biedt deze zomer padel voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, onbeperkt kunnen padellen van vrijdag t/m zondag. Daarnaast volgen de spelers 2 padelclinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en mogen zij kosteloos meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of padel wat voor hen is.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Deventer Padel, telefoonnummer 06 14 04 12 11 of e-mail info@deventerpadel.nl. Inschrijven kan via de site: www.deventerpadel.nl