DEVENTER – Dit jaar viert Sociëteit “de Hereeniging” haar 165 jarig bestaan en deze is daarmee één van de oudste, nog bestaande verenigingen van Deventer. We kunnen hier dus met recht spreken van een echte “Oldtimer” en om in die sfeer te blijven, organiseren zij op 19 mei een prachtige Oldtimer Tour voor auto’s uit lang vervlogen tijden.

Deze tour (geen rally) van ongeveer 100 km, door Salland, IJsselvallei en de Veluwe, zal op 19 mei tussen 10:00 en 11:00 uur starten vanaf het Grote Kerkhof te Deventer (tegenover Hotel Vermeer).

Een mooie gelegenheid om een groot aantal auto’s van 30 jaar en ouder te aanschouwen en met hun enthousiaste eigenaren te spreken. De deelnemers zullen tussen 10:00 en 11:00 uur omgeven door veel rook en lawaai vertrekken om rond 16:00 uur hun bolides weer te parkeren op het Grote Kerkhof.

Op genoemde momenten is er voor de autoliefhebbers en geïnteresseerden uitgebreid de gelegenheid om de auto’s te bewonderen in de prachtige historische omgeving van hartje Deventer.

Vorig artikel19 mei op de fiets de boer op
Volgend artikelKorte Deventer Nieuws berichten