Het Leger Des Heils opent aankomende zaterdag een splinternieuwe ReShare Store in Deventer. Een winkel waar ingezamelde kleding voor een kleine prijs wordt verkocht. Inmiddels is dit alweer de elfde vestiging in Nederland. Zaterdag om 14 uur wordt de winkel officieel geopend door wethouder Thomas Walder

De bouwstop die Deventer heeft opgelegd aan de School voor Persoonlijk Onderwijs (SvPO) is volgens de rechter terecht. De school wil de voormalige Rooms Katholieke Heilige Hartkerk aan de Zwolseweg om bouwen tot een lesgebouw, maar daar heeft de gemeente nog geen toestemming voor gegeven.

Hoewel de Play-Offs nog moeten beginnen voor Go Ahead Eagles, kan de club voor volgend seizoen (2019/2020) al rekenen op de support van duizenden supporters. Een geweldig aantal van exact 5.132 supporters verlengden of bestelden van 1 april tot en met 5 mei hun seizoenkaart.

De afgelopen week heeft Go Ahead Eagles de verzoeken verwerkt van supporters die naar een andere tribune, vak en/of stoel willen verplaatsen. Sinds dinsdag 14 mei 2019 zijn alle nog beschikbare plaatsen in de verkoop gegaan.

Alle sportparken in Deventer moeten op termijn rookvrij zijn. Het Sportbedrijf Deventer belegt in de komende maanden bij een aantal clubs bijeenkomsten om het rookbeleid daarop af te stemmen. Het roken wordt langzaam verbannen uit het dagelijks leven. Daar hoort volgens het Sportbedrijf ook een helder rookbeleid en rookvrije sportparken bij.

Vorig artikel1e Hereeniging Oldtimer Tour op 19 mei op het Grote Kerkhof
Volgend artikelArmoedefonds voert actie ten bate van de Voedselbank Deventer