DEVENTER – Nog geen 24 uur na de deceptie in de Adelaarshorst verlaat John Stegeman Go Ahead Eagles als hoofdtrainer. John Stegeman wordt de nieuwe trainer van PEC Zwolle. De 42-jarige oefenmeester uit Epe vertrekt bij rivaal Go Ahead Eagles waar hij gisteren op het nippertje promotie naar de eredivisie misliep.

PEC Zwolle zocht al langer een trainer na het vertrek van Jaap Stam naar Feyenoord. Maurice Steijn leek de eerste kandidaat te zijn, maar PEC Zwolle kon geen overeenstemming bereiken met de trainer van VVV-Venlo. Nu is de club bij de rivaal uit Deventer terecht gekomen waar John Stegeman bijna promoveerde met Go Ahead Eagles.

De verwachting is dat later vandaag PEC Zwolle het nieuws naar buiten brengt. Voorlopig wil niemand nog reageren op de aanstelling van Stegeman die eerder in de eredivisie Heracles Almelo onder zijn hoede had. Met die club wist hij in 2016 Europees voetbal te halen. (Bron RTV Oost)

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelKampioensfeest Sportclub Deventer