BATHMEN – Zoals u wellicht al heeft gelezen bestaan de Langenberger Muzikanten uit Bathmen sinds 1 april 2019 alweer 50 jaar. Dit willen zij graag samen met u vieren met een bijzonder jubileumconcert op zondag 26 mei bij Het Bonte Paard in Dijkerhoek.

Onder leiding van kapelmeester Hans Dijsselhof zal het concert om 14:00 uur worden geopend met het feestelijke nummer ‘Lasst uns feiern’. Na een aantal prachtige, deels nieuw ingestudeerde, nummers zal er een korte pauze zijn. Er wordt dan op het podium plaats gemaakt voor de net opgerichte Salländer Musikanten. Een groep van 7, wellicht bij de muziekliefhebbers bekende, muzikanten welke bij o.a. ‘De Grenslandkapel’, de ‘Isseltaler Musikanten’ en ‘Herman Engelbertinck u.s. Egerländer Musikanten’ spelen. Rond 16:00 uur zal het concert gezamenlijk worden afgesloten.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen à € 7,50 per stuk via kapel@orpheus-bathmen.nl

en/of 06-46478185. Aan de kassa kosten de kaarten € 10,00 per stuk. Ook zijn er ter plekke loten te koop waarmee diverse, door lokale ondernemers gesponsorde, prijzen te winnen zijn met een hotelovernachting als hoofdprijs!

De zaal van Het Bonte Paard, welke u vindt aan de Deventerweg 87 in Dijkerhoek, is vanaf 13:30 uur geopend. Voor meer informatie over het concert en/of De Langenberger Muzikanten uit Bathmen kunt u terecht bij manager Leonie Burink-Stegink
email: kapel@orpheus-bathmen.nl / telefoonnummer 06-46478185.

Vorig artikelVoorjaarsmarkt in Schalkhaar
Volgend artikelPrint.com uit Deventer opent kantoor in België