DEVENTER – Met trots presenteert het evenementenbureau van de VVV het programma van het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’ 2019, kleurrijk, eigenzinnig en indrukwekkend!

Van vrijdagavond 5 t/m zondagmiddag 7 juli is Deventer één groot theater met op 20 locaties in en rondom de binnenstad voorstellingen uit Frankrijk, Chili, Spanje, Duitsland, Italië en Nederland. Op het programma staan 25 theatergezelschappen, waarvan negen uit Nederland en maar liefst negen Nederlandse premières.

Hoogtepunten zijn onder andere Teatro del Silencio met de intense, rondtrekkende voorstelling ‘Cap au Cimetière’, Kumulus met het 1,5 uur durende ‘Silence Encombrant’, de grootschalige paradevoorstelling ‘Couleurs Exceptionnel’ van Close-Act en verticale dans in ‘Uno’ van Delrevés.

Het volledige programma is nu te zien op www.deventeropstelten.nl

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogeboom
Volgend artikelGA Eagles naar finale Play-Offs door winst op FC Den Bosch