DEVENTER – Met ingang van het seizoen 2019/2020 zijn drie van de 23 vakken in het stadion rookvrij. Het gaat om de Vakken 10 en 17 (IJsseltribune) en 22 (Leo Halle Tribune). Hiermee komt Go Ahead Eagles tegemoet aan een al langer bestaande wens onder supporters die hinder ondervinden van rook op de tribune.

Go Ahead Eagles heeft gekozen voor Vak 22 omdat dit het Kidsclubvak is. Vak 10 (familievak IJsseltribune) en Vak 17 bevinden zich aan de zijkanten van de IJsseltribune en hebben de minste seizoenkaarthouders. Hierdoor is er genoeg ruimte voor supporters die in een niet-rokersvak willen zitten.

“Wij willen vanzelfsprekend dat iedereen zich prettig voelt in De Adelaarshorst”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Door drie van de 23 vakken in het stadion rookvrij te maken, bieden we supporters die hinder ondervinden van rook op de tribune de mogelijkheid in een rookvrij vak plaats te nemen. Tegelijkertijd kunnen Eagles-supporters die het prettig vinden te roken in de overige negentien vakken – exclusief het uitvak – terecht.”

Voor rokers:

Heb je al een seizoenkaart verlengd/besteld voor een van de genoemde vakken, maar wil je roken in het stadion?
Stuur dan een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl ovv ‘Rokersvak’ met een nieuwe voorkeursplek. Je verplaatsingsverzoek wordt met voorrang in behandeling genomen.

Voor supporters die in een rookvrij vak willen zitten:

Heb je al een seizoenkaart verlengd/besteld voor een vak dat NIET rookvrij wordt en wil je graag in een rookvrij vak zitten?
Stuur dan een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl ovv ‘Niet-rokersvak’ met een nieuwe voorkeursplek. Je verplaatsingsverzoek wordt met voorrang in behandeling genomen.

Vorig artikelVanaf 10 mei half jaar verkeershinder op de A1
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom