DEVENTER – Automobilisten moeten vanaf vrijdag 10 mei rekening houden met vertragingen op de A1 tussen Deventer-Oost en Bathmen. Na een paar maanden voorbereiding wordt de snelweg verbreed naar 2 x 3 rijstroken.

Eerst zal alleen het verkeer van Bathmen in de richting van Deventer over twee versmalde rijstroken rijden. Vanaf juli tot en met december zal het verkeer voor beide richtingen aan één zijde over vier versmalde rijdbanen rijden (twee rijbanen per rijrichting).

Door de versmalde rijstroken verwacht Rijkswaterstaat extra oponthoud, met name in de spits. Rijkswaterstaat raadt automobilisten aan rekening te houden met een half uur vertraging. De maximum snelheid is op dit traject 90 kilometer per uur. Tevens geldt er een inhaalverbod voor vrachtwagens.

Vorig artikelLeger des Heils opent hippe tweedehands kledingwinkel in hartje Deventer
Volgend artikelDrie van de 23 vakken in het stadion GAE rookvrij