DEVENTER – Dinsdag 7 mei heeft Gilde Deventer weer een leuke mijlpaal kunnen vieren. Eén van de dames Spaander uit Edam werd in de boeken genoteerd als de 2019e deelnemer in 2019 van de stadswandelingen in Deventer. Van de voorzitter van het Gilde, Dhr. Albert van der Beesen, kreeg zij een Deventer verrassingspakket als herinnering aan deze gebeurtenis. Voor de overige deelnemers waren er natuurlijk de bekende Deventer bijtjes.

Vorig jaar waren de stadswandelingen al een daverend succes. Met ruim 7700 deelnemers was dat een nieuw record. Elke dag verzorgen de stadsgidsen van het Gilde een stadswandeling. De start is ’s middags om 13.30 uur op de Brink bij het VVV-kantoor. Aanmelden kan bij de VVV; de kosten bedragen € 4,00.

Nieuw is dat er nu ook op zaterdag een wandeling wordt verzorgd om 11.00 uur. Bezoekers aan Deventer hebben zo na deze wandeling de hele middag de tijd om op eigen houtje onze schitterende stad te verkennen. En dat zij Deventer mooi vinden, blijkt steeds weer uit de opmerkingen tijdens en na zo’n wandeling. Ook als bewoner van Deventer is het interessant zo’n wandeling mee te maken. Deventenaren zullen merken dat er ook voor hen veel nieuws te ontdekken valt.

Meer informatie: www.gildedeventer.nl of www.deventer.info

Vorig artikelRecord aantal bezoekers voor Speelgoedmuseum in mei vakantie
Volgend artikelGeen trampolines en zwembaden in de openbare ruimte