donderdag, 13 juni 2024

Record aantal bezoekers voor Speelgoedmuseum in mei vakantie

DEVENTER – In de meivakantie ontving het Speelgoedmuseum 2362 bezoekers. Op donderdag 2 mei werd er zelfs een record van 357 museumbezoeken behaald.

Een groot deel hiervan is afkomstig van buiten de gemeente Deventer en bijna de helft bezoekt het museum op vertoon van een Museumkaart.  Jaarlijks wordt het Speelgoedmuseum door bijna 25.000 mensen bezocht.

De petitie ‘ik teken voor het speelgoedmuseum’ wordt op woensdag 8 mei om 23:59 uur gesloten. Het sluiten van de petitie valt samen met de raadsvergadering over de Cultuurvisie die op 8 mei plaatsvindt. De petitie wordt op 22 mei aangeboden aan de gemeenteraad op het stadhuis.

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelGilde Deventer – de 2019de deelnemer in 2019
error: Content is beschermd!!!