COLMSCHATE – Zaterdag 11 mei opent ’t Hof van Colmschate haar deuren weer voor een editie van Hof Live! Ditmaal met de Deventer rockformatie The Bridge.“Niet de alledaagse coverband maar een band die originele keuzes maakt in hun repertoire”, zo wordt The Bridge beschreven door de jury van een van de poprondes waar we in de prijzen eindigden.

The Bridge is een band uit Deventer en omstreken die is geboren in de wijk de Hoven.Een gelouterde en enthousiaste groep muzikanten vond elkaar in gelegenheidssessies in ’t Hovenhuus, waaruit op basis van vriendschap en een gezamenlijke liefde voor muziek The Bridge is ontstaan.The Bridge is een spannende coverband die zompig kan rocken als the Black Keys en Queens of the Stoneage, maar die ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft.

Het continue veranderende repertoire spant zich uit over de hele rock- en popgeschiedenis van Elvis en Dusty Springfield, via Tina Turner, Iggy Pop en de B52’s naar Of Monsters and Men en Nothing but Thieves.

Kom kijken, luisteren, genieten en feesten met ons!Het optreden in cafe ’t Hof start om 21:30 u, de entree is gratis en het bier van Kornuit.

Vorig artikelInformatie kaartverkoop halve finale Keuken Kampioen Play-Offs
Volgend artikelD66 Deventer: cultuursector moet van snoeien naar bloeien