DEVENTER – Vanaf september start de nieuwe muziektheatergroep Mo-mentum met de repetities voor de eerste voorstelling: ‘Beetje Liefde’. Initiatiefneemster en regisseur Monique Braam is hiervoor op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, zingende en spelende acteurs en muzikanten.

‘Beetje Liefde’ is ontstaan vanuit haar passie en liefde voor theater en de noodzaak die zij voelt om mooie teksten en muziek op het podium over te brengen. Juist NU, waarin de huidige maatschappij zo lijkt te verharden en er aandacht is voor initiatieven via social media zoals de #doeeslief-campagne, komt een dergelijke voorstelling als geroepen.

Gezamenlijk met gastdocenten wordt gewerkt aan tekstinterpretatie, rolverdieping, emotie en zangtechniek. De repetities voor Beetje Liefde vinden na de zomervakantie wekelijks plaatst op maandagavond in Deventer.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar Mo-mentum1@outlook.com.

Vorig artikelEen gewaarschuwd mens telt voor twee: de 1 cent truc
Volgend artikelWinkeldief trekt zich niets aan van camera en laadt tas vol bij drogist