DEVENTER – Op donderdag 30 mei gaat de Deventer Zomerkermis weer van start. De kermis wordt officieel geopend door wethouder Thomas Walder. Hij wordt hierbij ondersteund door de boyband Fource. Dit alles onder begeleiding van de bekende Deventernaar Tonny Leerink.

Wethouder Walder en Fource openen de Deventer Zomerkermis op 2 locaties in de binnenstad:
  • om 14.00 uur is het startschot bij de attractie Show Time op de Brink;
  • vervolgens geeft Fource een miniconcert op het podium voor het stadhuis op het Grote Kerkhof.

Na het winnen van het Nationale Junior songfestival in 2017 mocht Fource ons land vertegenwoordigen op de internationale finale in Georgië. Hier behaalden ze de 8e plek. Na hun optreden zijn de jongens van Fource beschikbaar voor een ontmoeting met fans, handtekeningen en selfies.

Kermis

De Zomerkermis Deventer is van donderdag 30 mei tot en met maandag 10 juni.

De feestelijke opening is de start van een prachtige Zomerkermis. Het centrum wordt omgetoverd tot het leukste deel van de stad. Met ongeveer 70 attracties biedt de Zomerkermis Deventer veel plezier voor jong en oud.

Openingstijden

De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13.00 uur tot 00.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 01.00 uur.

Vorig artikelBuurtproat met Erik van Luttikhuizen: Machtsspel
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom